O ohledu k tobě

O ohledu k tobě

Anotace: :- ...

Tam čtyři andělé a jeden z nich,
mluvil do řady mrtvých tich.
Jen si tak mával perutí,
však co stojí jedno mávnutí?

Ze čtyř andělů jeden stál,
od srdce si zazpíval.
Jen si tak mával perutí,
však co stojí jedno mávnutí?

Pak jen tři andělé vzlétli výš
a jeden našel v zemi skrýš.
Jen si tak mávl perutí,
co na tom, že jiné zarmoutí.

Konečně našel domov svůj,
křídly ho drží stůj co stůj.
Na jeho náhrobku napsáno jest,
našel jsem jednu ze špatných cest.
Autor andrea.milous, 04.04.2010
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak mi k tomu nesedí název.. to dílko samotný bych trochu upravila - co do rytmu - přidat k tomu dva tři řádky refrénu a byla by z toho písnička :o)

16.03.2012 15:42:26 | hanele m.

různě se člověk loučí s láskou

04.04.2010 12:28:00 | andrea.milous

Moc smutné;(

04.04.2010 11:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí