Sen

Sen

Anotace: ...proč mě zde nechal?

Zdál se mi sen vonící po růži,
Teplý vánek mě hladil po kůži.
Proč laskat jsi mne nemohl ty?

Ležíš jen kousíček ode mne
za sklem z tvrdého kamene
-nerozbitným.
Nedýcháš.

Něhu zahnala smutná zlost

Proč mě zde nechal? Samotou, bez sebe
Měli jsme odletět spolu, oba do nebe.
Autor Lina, 05.04.2010
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: Labanda, Básničkáříček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st je jako písnička

27.04.2010 14:24:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí