Tvůj spleen

Tvůj spleen

Anotace: Napsáno 25.2.2008, když jeden můj přítel měl problémy o kterých nemluvil. Chodil jak tělo bez duše a nic neříkal.

Dolehne Ti v krásném dni
na duši ve chvíli nevšední
spleen, jenž postaví zdi,
přes než má duše nevidí.

Umlčí ústa Tvá,
avšak, já mu nic nevyčítám!
Vždyť i duše má
utíká mi, ani nevím kam.

Znám tu chvíli,
kdy tělo duši hledá.
Znám tu chvíli,
kdy tělo trýzeň bodá.

Tento host mývá tváří mnoho.
Někdy jen mlčí a existuje,
jindy přivede si myšlenky, jež mohou,
jak jeho milenky, vše, co si pán jen umane.
Autor Anura, 06.04.2010
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, modrá..., Skalsky Pavel, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí