Vrah světla

Vrah světla

Anotace: když radost nahradí smutek a zklamání

Sbírka: Nová dějství

Najednou k nebi letí
Šípů ostří
Najednou k zemi padá
Tělo anděla

Pírka na zem padají
Lidé se sbíhají
Najednou k zemi padá
Tělo anděla

Duše jeho patří do světla
Božskému, ne světa
Spravedlnost, zhosti se vraha
Pláč. Marná snaha

Pro ležící
tělo anděla
Autor nývlt, 06.04.2010
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí