Tvář jedné dívky z literu

Tvář jedné dívky z literu

Anotace: ..................

Vidím tvou tvář
tu nádhernou tvář
kterou jsem chtěl líbat
ale je to jen maska
hráčky čtyř barev
čtyř karet
pokerová víla

jsi jen medúza
která mění srdce na kámen
nenávist mám proti tobě
zavřené v srdci

v sobě ukrývám berserka

doufám, že jednou
padne kosa na kámen
a změníš se…

tak jak se mění pole venku
ať tě opustí zima
ať znova rozkvete
ve tvé duši
pampeliškové pole…

teď je to pro mě
jen válečné pole
rozorané dopadajícími bombami
tvých básní

jediné v co věřím nyní
je v konec té naší malé války...
Autor Vlk v rouše, 07.04.2010
Přečteno 381x
Tipy 44
Poslední tipující: vílí křídla.., dream in emptiness, ilona, Stoneman, malá slečna, lucajda89, stmivani.na.lepsi.casy, E.deN, Boudicca, Princezna.Smutněnka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V usmíření je pohár klidu a štěstí.

07.04.2010 18:08:00 | Dota Slunská

Ať vše zase rozkvete.

07.04.2010 17:01:00 | PPetrushka

hezké ST

07.04.2010 16:20:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí