Ukaž

Ukaž

Anotace: ..mi sebe

Ukaž mi ruku, takovou hebounkou ji máš
a vezmi do ní tu mou, prosím,
třeba tak mi ten pocit bezpečí dáš,
však já se tě o to neprosím.
(Na to by měl člověk přijít sám).

Ukaž mi svou náruč, takovou teplou ji máš
a vezmi do ní tu mou těžkou hlavu,
jenže, nakonec to i ty zbaběle vzdáš
a zmizíš v tom nesmyslném davu.

Ukaž mi oči, takové tajemné je máš
a vpij se do těch mých lesklých,
co to se mnou je, udiveně se ptáš,
zorničky tvý tak hrozivě zableskly.

Při dalším ukaž ty konečně promluvíš,
chtěla bys moji dlaň, náruč a oči?
Tak mi ukaž srdce, rozumíš?
Neukážu.
Nikdy.

Nenechám se okrást.
Autor Jiná, 09.04.2010
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: PetAnderson, ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi krásné :-) ST

18.04.2010 09:16:00 | PetAnderson

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí