Prosím odpusť

Prosím odpusť

Anotace: Nemůžu tě ztratit...

Anděl hlídá hrob té dívky
každý na něj nosi kytky
ale předtím? žádna slova
plakala by zas a znova

Ukradená vám všem byla
smrtí svou to vyřešila
teď tam v černé rakvi leží
anděl její tělo střeží

Omluva jen tobě patří
její srdce bylo tvé
tys bel ten co rozveselil
každý její zbylý den

Líbat tebe bylo slastí
říkala to každý den
kdyby se sem měla vrátit
snad už kvůli tobě jen

Teď ta její omluva
na papíru splývá
krví její napsana
do srdce se vrývá

Jsem asi jako malé dítě
co nezná význam vážnych slov
znám ale význam slova "miluji te"
protože to se vrývá do útrob

Konopná oprátka
jediné znamení
život můj bez tebe
neměl by řešení...

Prosím odpusť hříšný čin
prosím...vždyť byl kvůli nim
pak-li že mi neodpustíš
zapomeň... a miluj dál.
Autor Sadistic Soul, 10.04.2010
Přečteno 405x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, Anneli, Devil'sWhore, hašlerka, labuť, rezina, zelená víla, Psavec, Charibeja, Izza, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle báseň se ti moc povedla. :)

12.04.2010 20:28:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí