Jen já a ty...

Jen já a ty...

Anotace: Nezapomeň na výraz můj když si do mých ran sypal sůl…

Slzy kanou na polštář a já už neznám tvoji tvář…
Nevím jak se tváříš když máš vztek, nevím jaký úsměv máš na tvých rtech…
Vím jen jak bolí srdce a jak pálí jizvy na mé ruce…
Každá tvoje jméno má každá začne pálit když se snese tma…
Ze snů budí mě zlý sen a já prosím ať už příjde den…
I když tyhle věci zebou já prosím o chvíli s tebou…
Věřím že tvé srdce umí milovat a já bych za tvou lásku mohla stát…
Věřím že pevné tvé obětí mě jednou přesvědčí že už jsme jen já a ty…
Proto žádám tedy prosím vrať se mi… A já za to?? Budu jediná tvá na zemi…
Jizvy zhojí dotek tvůj… Jen mé jméno pamatuj…
Nezapomeň na výraz můj když si do mých ran sypal sůl…
Nezapomeň na mé slzy budou pro tebe jako můzy…
Řeknou kdy máš stáhnou pěst budou pro tebe něco jako zvěst…
Budou tvojí cestou za smutnou nevěstou…
Autor Izza, 10.04.2010
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí