Promarněné prázdno

Promarněné prázdno

Anotace: smích překryje to zoufalství uvnitř. A ne že ne.

V nesmyslu prázdnoty zející
buchy srdce ticho rozetnou.
To city na dně tlející
čekají na anděly, až vzlétnou.
Na myšlenky čisté a bílé
v zločinu bez krve provinilé,
v zapomnění na krásné chvíle-
brání své touhy zavile.
Kříčí v posmrtné křeči-
bojují o pouhý nádech.
Za maskou síly zoufale brečí,
cítí to bodnutí v zádech.
Prý i v zoufalství je síla,
v prázdné náruči samoty.
Pár slz bolest v potok slila
a city v ní jsou zajmuty...
Autor kiiyra, 11.04.2010
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí.Člověk dokáže být v nejhorších momentech opravdu hrdina,ale když nastane klid,potom se často sesype.Směje se a uvnitř duše pláče.Hezké.

11.04.2010 14:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí