Smutná neděle

Smutná neděle

Anotace: Sunday is gloomy my hours are slumberless, dearest the shadows I live with are numberless...

Smutná neděle.
Hodiny beze spánku.
Žádná naděje,
že navrátí mi moji lásku.

Nejdražší,
ty stíny halí
moji duši.
V tuto smutnou neděli.

Andělé...
ani nepomýšlejí
na návrat přítele.
Mou duši ztrácejí.

Andělé...
Budou se zlobit?
když nesměle
pokusím se k tobě připojit?

Smutná neděle.
Se stínem přes oči.
"Sbohem živote"...
shodlo se srdce s duší.

Brzy tady květiny budou
brzy mi bude krásně.
Už brzy půjdu za Tebou.
Já jsem se rozhodla jasně.

Žádný sen.
Skrz smrt hladím Tě.
Marný den.
Sama líbám Tě.

Snění.
Vstávám a jsi tady, sám.
Snění.
Nacházím Tě v mém srdci spát.

Doufám,
že mé sny Tě nepolapí.
Takhle říkám,
že miluji Tě k smrti...
Autor mistake, 18.12.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí