Suchá doba

Suchá doba

Anotace: O tobě...ty snad víš...

Sbírka: Mé stavy

jak květina ve vyschlé zemi
čekám kdo mě zaleje
ale je smutná suchá doba
kdysi sem si myslel že vodní kvítí
ty já oba...

proč tak strašne daleko naše světy si plují
proč srdce naprázdno buší
jak trpaslíci v temné sluji
touha jako žár co stravuje vodu, vodu ducha
a ja teďka jsem v krajině sucha...

Ani mrak na obzoru
všude modrá modrá blankytná modř
a touha dotknout se svlažit rty
v naději že ony ,ty city, nás zalejí
nechat se spláchnout tou vodou citů
ale já pořád se probouzím....
proč...halo...jsi tu..?
Autor Redingar, 13.04.2010
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí