Kdo je to ?

Kdo je to ?

Má jen jednu Malou vadu
a naruby žaludek.
Nesnáší zradu
a vlastní vztek.

Má uplakané oči.
Tmavé dlouhé vlasy.
Zbožňuje sushi.
Změnit svět chtěla, kdysi.

Má temnou Duši,
charakter zkažený.
Černá barva jí sluší.

Poslouchá stařičký rock,
sbírá porcelán a zvaštní kamení.
Na vlastní zahradě vykopala si hrob.......
Autor kuskus pruhovaná, 15.04.2010
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: nejsembásník, Pevya, Markéta Hl., Psavec, ilona, Zasr. romantik, Tacca, Květka Š., Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí