Potulný zpěvák

Potulný zpěvák

Ppotulný zpěvák s kytarou,
zahrál na její notu zoufalou.
Projevil odvahu troufalou.

Plakala,zpívala,milovat se chtěla,
jenže to Princezna zapomněla.
Celou noc pod oknem stál,
na citer brnkal a hrál.

Trpělivě vyčkával.
Však ona se chytí dívenka...

Trpělivost růže nese.
Princezna oddala se
vášni a chtíči
i když dobře ví, že ji to zničí.

Nechal jí zpívat, nechal jí hrát.
Něžně ji hladil,
nechal jí povídat.
Aristokratka hloupá uvěřila, že má ji rád.

Jak ošklivý byl její pád.

Hloupá,hloupá Princezno,
jak hluboko jsi klesla.
Houbka ještě není konečná.

Hloupá,hloupá Princezno,
svoje srdce v dlaních si nesla,
nebyla jsi k lásce netečná.

Vidíš ty hloupá aristokratko!!!
Na světě jsi zbytečná !!!
Autor Krásná Princezna, 15.04.2010
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Doradan, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí