Jedině...

Jedině...

Anotace: .......

Půlnoční vánek tančí si s ránem
z rozpadlé modlitby zmizelo ámen
utichající píseň z tvého srdce zní
bojím se chvíle
kdy přijde ten tón - poslední
jak časem spadený list podzimu
schovávám naději na zimu
do rozpraskaných ker na tvé tváři strachem
z dalšího dne
ve stopách prachem zavátými
beze slov ve vlnách vlastní viny
svěřuji tajemství mezi stíny
dohasínajících svící
květoucích očí s odrazem kruté pravdy hříchu
jež v lijánech smuteční vrby
s proudící touhou k zemi se snáší

nemůžu žít bez té písně
vprostřed nekončící tísně

neobnášející slova
ale cit

skrytý za noční zpovědí
bez odpovědi

mezi nocí a dnem
mezi nocí a snem
mezi touhou a vášní

svíčku už zhasni
a tiše věř...

.........
..

jedině v sám sebe...
Autor padající do neznáma, 15.04.2010
Přečteno 295x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, Psavec, strašidýlko-střapatý, zlomený a nanicovatý -__-, CULIKATÁ, Petbab, Lenullinka, Kristine Clary-Aldringen, Demedalex
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uvěřit sám v sebe může být dost těžký..nevzdávej svoje sny, i některým jiným lidem se dá věřit, záleží-li jim na tobě

16.04.2010 08:41:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Všechno může spadnout až na dno, ale odtud se to už jen zvedá nahoru...

15.04.2010 22:42:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí