Rozloučení s miminky

Rozloučení s miminky

Anotace: Sbohem, Maiunčiny děti...

Dva malí andílci
z mojí náruče
odletěli nebi vstříc.

Byli jste úžasní
kuličky sametu
to chci vám říct.


Jak obláčky na nebi
tak rád se na vás
člověk podíval... 
A v dnešní den ošklivý
studený vítr
oba mi vás vzal.


Proč jen jste museli
od mámy, od táty
náhle tak odejít?
Proč jen jste nemohli
pro všechno na světě
více dní žít?


Teď už vám posílám
na čumáčky pusinku
tam kam jste se odebrali.
To abyste věděli,
Spotty a Sherrynko,
že jsme vás milovali.

Autor genca, 18.04.2010
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí