Polibek

Polibek

Malá krásná Princezna,
čeká na svého Prince.

Naposledy žábu líbala
v jedné lesní tůňce.

Ta tůňka byla v temném hvozdu
a Princezna při návratu zbloudila.
Svou pýchu a zlobu ztratila.

A jak tak lesem bloudila
pochopila, jak určují se pravidla.

Žádná láska.
žádný cit.

Jen do lesa jít
a žábu políbit...
Autor Krásná Princezna, 19.04.2010
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, CORONATION, Tacca, Květka Š., nejsembásník, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez lásky a bez citu,
ze žáby princ nahý stojí tu...

19.04.2010 10:09:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí