Zavřené dveře

Zavřené dveře

Zavřené dveře mají svůj důvod.
Někdo chce něco zatajit.
Lásku, peníze původ,
štěstí podvod, nenávist.

Zavřené dveře, dají se někdy otevřít.
Musíš, ale statečný člověk být.
Můžeš nechat své city projevit.
Nebo zase zavřít a tiše odejít.

Jedny takové dveře v sobě mám.
Mají velkou kliku a zámek těžký.
Jen málo je otvírám.

Když je otevřu nastane zmatek ...
Pustim na chvíli dovnitř pocit hezký
ten kdo za nimi stál,zatím vždy utek...
Autor kuskus pruhovaná, 19.04.2010
Přečteno 351x
Tipy 12
Poslední tipující: Divoženka1, vodnař, ilona, bobi bobie, Psavec, CORONATION, WAYWARD, Květka Š., CULIKATÁ, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí