Špatná pohádka

Špatná pohádka

Anotace: ..........

To co jednou vzniklo v jednom člověku...
Se předává dál, jako strašný osud
a nezáleží na věku...

Vzala sebou každého, všechny
co do cesty jí přišli...
Vyhrát nemohli a tak ze života sešli...

Jedna dívka se jí chtěla postavit...
a konečně její řádění zastavit...

Netušila však, že ona sama bude jejím cílem....
A nakonec... se také stala strážným andělem....
Autor večer smutná, 19.04.2010
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí