Padlý Andělé

Padlý Andělé

Anotace: né všichni andělé mají křídla....

Už po staletí byly mezi námi
teď po nich zbyly jen rozpadlé chrámy

Někeří pro svou slabost padly
a tak se své nesmrtelnosti vzdaly

Nikdo je nikdy nesmí spatřit
a za každý kousek štěstí musí tvrdě zaplatit

Je to tvrdý trest co nesou na svých bedrech
Ten zvuk lidských nářků
se ztrácí v jejich bolestech

A potom... jeden po druhém umírají
v pohasínajících světlech
Autor večer smutná, 19.04.2010
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí