Boj za smrt

Boj za smrt

Anotace: .....

Člověk nedokáže bojovat s nehmotným
proti těmto věcem se stane neschopným.

Jestli jen jedinkrát prohraje
ten hořký květ zármutku v něm uzraje.

A pak se všechno zvrtne do velké bitvy.
To smutek a rozum nastejno vzdychly.

Začne boj, odehrávající se uvnitř duše.
Ten zvuk co právě vyšel byl z nabité kuše.

Zasáhl přesně to bolavé místo
a v ten okamžik mi srdce kleslo.

A žal, jenž mě tak dlouho tížil
se na věčnost s mím srdcem smířil.
Autor večer smutná, 20.04.2010
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí