Mrazivý ráj

Mrazivý ráj

Anotace: Chladná navenek...

A dnes, kudy šla, zalívala zemi,
na každém kroku studivým ledem,
možná ubránit se chtěla před vámi všemi,
před tím neuniknutelným jedem.

Kudy šla, tam vydechovala chlad,
ve snaze zamrazit vám srdce,
vlít do něj zklamání a smutek snad,
aby jste zkusili jak chutná trpce.

Kudy šla, tam studeným dotekem,
pokoušela se obklíčit duše do samoty,
však ty všechny před ní úlekem,
prchaly od té ničemné prázdnoty.

Žhnoucí peklo mrazivým rájem zahltit,
místo toho však do mrazu sebe uvěznila,
jak mohla svým světem nechat se pohltit,
vlastní samotou a bezmocností se uškrtila.

Sám mráz mi před vámi ukrutně brání,
tak jak nikdy potřebuju slyšet ta utěšující slova,
s někým tu být, moje jediné přání,
než jen býti sama, zas a znova.
Autor Jiná, 21.04.2010
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: PetAnderson, zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Giginka, WAYWARD, Agniezka, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já ti rozumím

22.04.2010 08:04:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Tady sama nejsi, podívej, co nás je on-line...

21.04.2010 18:32:00 | labuť

Nebuď smutná,Culík Ti přišel pohladit srdíčko a pošle i culíčky do tváře-koukej!:-))))))).

21.04.2010 18:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí