Autobiography.

Autobiography.

Anotace: Potrestaná za svou blbost.

Předmluva:
V čase minula chvíli,
kdy mohla by
TEN VLAJÍCÍ STAV VÍLY!
ale ovládly ji obavy.

--------------------------------------------------------

Tlukoucí ticho tišící výkřiky ze tmy,
posuzujíc pomíjivost všech smyšlených plánů,
na útěku obklopujíc se zdmi,
nenávist k dcerám všech králů.

Zamčené brány k vysněným snům,
nedosažitelná paleta krás,
nechuť podléhat sladkým slovům,
v hlavě znějící jeho hlas.

Odpověď v bublině,
jež nikdy nepovstane hlukem dál
a klíč litující gumový ráj,
odmítá hadovitě rozpřáhlé nože
a nutkavé pocity bezmoci.
Nikdy nepřizná mrakodrapy spodních slov
deroucích se skrz kouř.
Autor l'âme, 26.04.2010
Přečteno 288x
Tipy 13
Poslední tipující: Markéta G., Vee-Vee, Psavec, hašlerka, Lucijena, labuť, CULIKATÁ, JohnyD., Stinking Lady
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i přes zamčenou bránu
se dá ke snům dostat
vše se dá nějak obejít
jen člověk nesmí přestat
vše se dá přelezt, přeskočit
ale nepodlízat...

26.04.2010 19:25:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí