Vesmírný..

Vesmírný..

Anotace: .. štvanec

Dám si říct
zmizím jak vesmírný štvanec
na Zemi víc
než kde jinde mě tanec
kolem žhnoucí pece
lásky popálí
já sním o Tobě svůj
sen neustálý

své paže napřímím
ke Slunci vzlétnu
v něm se pak schladím
a víc neohlédnu
za Tebou na Zem
- tu věc modrobílou
nechci být pořád k ní
štván citů sílou

do jádra nejbližší hvězdy
se sklidím
odtud na planetu
Tvou nedovidím
tam v slzách z plazmatu
v horečkách blouzním
.. je pryč.. zas..
řekněte, opravdu, co s ním?
Autor Petbab, 27.04.2010
Přečteno 244x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, Kara Lee Exl, Jiná, Psavec, sophia92, Simísek, isisleo, enigman, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co? smířit se

27.04.2010 20:10:00 | Simísek

...pro mne, Tvoje hvězdné, vždy za ST...

27.04.2010 16:09:00 | Lota

st

27.04.2010 14:44:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí