Doufáš

Doufáš

Anotace: ...

Sbírka: Skrz obyčejné dny

podlomená kolena strání
krvácela do řek
poslední mízu stromů
a netknutých paraplat
srdčitých listů
z křídel poštolek
a dlaní pastevců
jenž nahlas počítali svá stáda
na jídelních lístcích
hostelů u křižovatek
kde nic
jen prochladlý motýl
uvězněný v alobalu
a bílé šaty nevěstky
pošpiněné ženstvím
a tvým pohledem
z útrob pšeničného pole
kde nahá
čekáš na svého malíře
na svůj akt
jako Minea na svého býka
a s rozpletenou mašlí
na oltáři tvých vlasů
doufáš
že tě začne mít rád
ač on je krajinář
Autor chroust17, 27.04.2010
Přečteno 548x
Tipy 27
Poslední tipující: Koskenkorva, dream in emptiness, ilona, Churry, Psavec, Mbonita, hašlerka, zenge, WAYWARD, zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

luxusní =) ST

03.05.2010 20:12:00 | dream in emptiness

st!

27.04.2010 21:05:00 | hašlerka

Pěkná!

27.04.2010 15:48:00 | CULIKATÁ

Chroustíku, moc hezké.))

27.04.2010 15:42:00 | carodejka

Střípky ze mě našla bych dnes... v Tvé básni...

27.04.2010 15:27:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí