Bezradná Princezna

Bezradná Princezna

Proč probrečí celou noc.
Proč tolik křičí o pomoc.
Proč ta pomoc nepřichází.
A proč když přijde, ji kolena srazí.

Proč není schopna sama žít.
Tak kdo jí radu dá.
Proč neumí si poradit.
Kdo pomůže jí odrazit se ode dna.

Kdo dá jejímu životu smysl zas.
Kdo pomůže jí vstát .
Kdo rozboří zoufalství hráz.
Ona to ví, že je to tak :

Život si sama musí z trosek poskládat!
Sama se o sebe musí postarat!
Jenže jí to nejde!
Potřebuje aby měl jí někdo rád.....
Autor Krásná Princezna, 27.04.2010
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, nejsembásník, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Květka Š., rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska ti dá sílu vstát,
boj se smutkem neprohrát,
najít toho, kdo má rád,
ten zaklepá u tvých vrat...

28.04.2010 08:50:00 | nejsembásník

Bez lásky se těžko žije
Samota, ta krutá zmije,
omotá se kol a kol
Život pak jen samý bol

27.04.2010 18:45:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí