Když si vzpomenu

Když si vzpomenu

Anotace: snad lítost z mých očí , snad ne sebelítost z mých očí..

Pořád to tak bolí,
když si vzpomenu,
miloval jsem,
měl jsem cenu.

Dala jsi mi radostný pocity,
a chtěl jsem být jen já a ty.

...

A pak nebylo nic,
bolest se do mě vpila,
nebylo míň ani víc,
prázdnotou mě nakazila.

Měl jsem svůj sen,
to tys mi ho dala,
proč to všechno jen,
proč jsi nás dva vzdala?

A proč jsem věřil,
srdce mi prudce odbilo,
okamžik jsem žil a,
tak moc ze mě ubylo.

...

Vím kde je pravý štěstí,
i nejšťastnějším člověkem jsem byl,
to dobrou budoucnost nevěstí,
můžu říct jen, že už jsem žil.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 29.04.2010
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 666 Idiot MCR, dream in emptiness, Dev_LATea_princess, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj láska přijde i když ji nečekáš,jen zvedni hlavu a usměj se na svět a těším se na veselejší slovíčka :-)

29.04.2010 07:24:00 | Divoženka1

vzpomínky Tě ničí,
nová láska klíčí...
zalévej ji něžnou dlaní,
ať prorůstá vzpomínkami...

29.04.2010 06:44:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí