Počkej na mě, milá moje..

Počkej na mě, milá moje..

Anotace: dočtete se sami o čem to je. sama nevím kam to zařadit

Na mučidlech v temném zámku,
přemýšlíš o svém dárku,
který jsi poslala králi země,
víš, zemřel a z toho viní tebe.

Já pouze tlumočím hloupý vzkaz,
který popraví jednoho z nás.
Vím, ale že to nebudu já,
ale ty - málokdo tě zná.

Nemohu se přimluvit za tebe,
musíš teď vystoupat na nebe,
přimluv se za mě,
vystrojím pohřeb, tobě, krásné dámě.

Pomněnky modré na hrob ti dám,
loučím se s tebou, když rád tě mám.
Já za to nemůžu, věř mi že ne.
Nechci tu být sám bez tebe!

Vypij tohle! Rychle pij!
Své hříchy před smrtí smyj.
Nic cítit nebudeš,
jen se tam rychle zhoupneš.

Nejdřív tě pochovám,
do hrobu uschovám,
pomněnku na hrob položím,
ruce na ni položím.

V Tebe se pomodlím,
a pak se pokloním
a sám se zabiju,
pistol si nabiju.

Má milá, milá moje,
počkej nahoře počkej na mě.
Milá má, milá nejmilejší,
věř já necouvnu, budu mít štěstí.

...

Kulka prošla mu rychle hlavou,
umřel - neuhnul rukou.
Pistole vedle něj spočinula,
krev z lásky z něj se řinula.

Umírat pro lásku to nemá cenu,
vždyť v životě potkáte ženu,
co taky chtěla život si vzít,
ale zůstala tady a bude dál žít!
Autor Inies, 21.12.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No i se to taky celkem líbí. |Hlavně myšlenka. jinak sis mně zapamatovala jako autora čtyřverší :) no tak já zase nějaké vykutím, neb ony jsou mi nejbilžší

09.01.2006 11:27:00 | Manik

Souhlasím s Nausinkou... až na tu pistol, moc pěkné.: )

07.01.2006 14:03:00 | Movinecka

mno je to pěkné. Na začátku jem měla pohádkový pocit, ale pak mi ho ta pistol nějak malinko zhatila. Ale je to jen můj názor. Jinak povedené, moc se mi líbí.

21.12.2005 14:26:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí