Slečna Nevěra

Slečna Nevěra

Anotace: Text mé písně..

Je tu jedna,slečna a nebo paní?
Říkejme si jí jak chceme, třeba je to zdání.
Třeba je to jenom paní, co má strach.
Nemá co dělat a tak na zem sype hrách..
Ona je náš nepřítel, chceme se s ní rvát.
Ale třeba byla dítě, chtěla si hrát..
Chtěla si uživat, sem tam se zasmát.
Tak proč ji nikdo, nikdo z nás nemá rád?
Třeba chce jen pomáhat, vůbec ne lhát.
Jenže jak to dokázat, když ji nikdo nechce znát..


Prochází celým světem,nikdo ji nechce.
Ona je tak tajemná, a zvláštní..Lehce?
Možná není zlá,a já o ní básnim..
Milióny otázek, loterii sázim.
Každý oní ví,že ona srdce půlí,
že ona odhaluje protějškovy nuly!


Ref:
Až nevěra nebude, nebude trápení.
A my nebudem zklamaní a ztracení..
Prosím chovej se správně, všichni to ocení..
Třeba má pravdu, je to lásky blouznění?
Mír a pravda se v lásku promění!


Jak z pohádky do pohádky..Fakt, už nebudou tu hádky!
Já vyplňuju řádky, sladký, ale vratký.
O tom jak tě chci zpátky, svojim textem..
Ale furt se tápu lesem, vůbec nevim, kde jsem?!
Jediný co vím, je že u tebe nejsem.
Svírá se mi břicho,už tě zase vidím.
Vidím tebe, vidím stíny, vidím všechno jako dřív..
Po hodinách pátrání, tebe v lese naháním.
A konec skandální, se v lese nese..
Potřebuju tebe, slyšim jak se třeseš.
Já vím a já vidim tebe vedle mě.
Kolem černý koně,a já křičím...prober se!


Ref:
Až nevěra nebude, nebude trápení.
A my nebudem zklamaní a ztracení..
Prosím chovej se správně, všichni to ocení..
Třeba má pravdu, je to lásky blouznění?
Mír a pravda se v lásku promění!
Autor mUmInA, 03.05.2010
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí