Pochyby

Pochyby

Anotace: Možná trochu nihilistická. Když jsem ještě pochybovala..

Pod přikrývkou neonového světla
ve změti kouře z ryzích pochyb,
mi vnukl myšlenku, že jsem se spletla,
a potom zastavil času pohyb.

Vzal moji hlavu do dlaní,
snad chtěl by křičet, přesto ztich´,
já nejsem z těch, kdo před pravdou se klaní
a on taky není z nich.

Proto si jsme spolu tak cizí
a přesto jenom pro sebe chcem žít,
jen pro ty pochybnosti ryzí,
možná spíš chcem jen živořit.

To zůstalo nám otázkou,
proč vlastně neodejít pryč?
Když ohrnujeme nos nad láskou,
co nám z ní zbylo? Chtíč..

Pod přikrývkou neonového světla
mi v koutku duše zůstal stín
a vnukl myšlenku, že jsem se spletla.
Jemu jde vážně jenom o můj klín!
Autor little.punkie, 04.05.2010
Přečteno 266x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, pamp_elka, JohnyD., CULIKATÁ, ilona, Maranatha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pises vazne zajimave...libi:-)

30.05.2010 10:24:00 | 4LJFilip

Komentář dole mi vzal slova:-))

04.05.2010 21:04:00 | CULIKATÁ

pamatuj si, všem chlapům jde jenom o jedno..ať slibujou hory doly..čím víc je pneš, tím víc se snažej pak..;o)

04.05.2010 20:46:00 | Maranatha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí