Ztráta

Ztráta

Anotace: co cítí člověk, který přišel o matku...

ZTRÁTA

Nádherné květiny dostala k svátku,
měla z nich velikou radost,
tentýž den přišla však o svoji matku,
v očích už měla jen lítost

Černé šaty oblékla si
na sebe,
tvář však měla zahalenou,
dívala se do nebe

Bože proč, vždyť teď jsem sama,
proč jsi mi vzal matku?
srdce z hrudi vyrval jsi mi,
v ten den mého svátku

Nyní držím v ruce růže,
stojím u matčina hrobu,
sypou na ni stále hlínu,
pohřeb trvá dobu

Pláču jako malé dítě,
vzlykám nad svou ztrátou,
teď jsem sama, bez nikoho,
máma šla za tátou

Bože proč jsi mi vzal duši?
tělo mé se zmítá,
srdce bolí, slabě buší,
smrt mě pouze vítá

Nemám matku ani otce,
proč tu tedy jsem?
Bože prosím smiluj se,
chci jít s mámou pod zem
Autor Andrea de Taverne, 22.12.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí