Dívka anděl

Dívka anděl

Anotace: Tohle je o mojí kamarádce Yu..ale radši jí to neukazujte by mě seřvala že kvuli mě dostala depku xD

Bílá pírka padají na zem
a ona si říká
,,Proč vlastně jsem?
Proč se na mě svět mračí,
a já jsme tak jinačí“?
Svá velká křídla položí
a masku svou veselou odloží.
Ona omluvit se jim chce
a říct jak moc je miluje.
Bolí jí srdíčko,bolí
a oni říkají ,,To přebolí,
taky tě milujem,to není lež
a milovati budem,tomu věř“!
I dívka zavzlyká a
po tváří se jí krade slza kulatá.
Už neslyší jejich hlas,
už nevnímá ani čas.
Stal se z ní anděl-
krásný,bílý
a opět nabyla síly.
Už netrápí ji bolest,
tohle byl už konec.
Nebo je to začátek,
její dlouhé pouti,
jenom její srdíčko,
už se tolik nermoutí?
Možná je to tak,
ale jediné co vím je to,
že tělo její bílé,
krví je nyní pokryté
a že její studená tvář,
už nespatří světla zář.
Autor Kim44, 07.05.2010
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, carodejka, Elie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká fantazie, jen piš dál.

27.05.2010 22:35:00 | carodejka

Mazec, děvenko, ale na Sue mi to prostě nesedí ..

22.05.2010 22:40:00 | Elie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí