Znič mne

Znič mne

Anotace: Báseň, kde promlouvá osud

Sbírka: Eternit

Jsem škaredý bez kousku cti
Jsem chudák s velkým bohatstvím
Jsem chorobná hnilotina ve větru
Jsem tvůj strach ze smrti
Jsem tvůj zbabělec, já vím
Jsem tvůj osud, hraj moji hru

Až příjde čas, znič mne!
Až pochopíš, znič mne!
Až zabiješ, pak se tak stane!

Jsem režisér s arogancí
Jsem slepá spravedlnost
Jsem nenávist bez příčiny
Jsem tvůj cejch bolesti
Jsem tvoje smůla, nemám dost
Jsem tvůj pocit viny

Až příjde čas, znič mne!
Až pochopíš, znič mne!
Až zabiješ, pak se tak stane!
Autor PMU, 08.05.2010
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díkes za radu a přivítání, už je to upravené

11.05.2010 17:08:00 | PMU

Má díla-nerozklikavej básně a vpravo v rohu-edit-upravit,uložit:)
Jinak Také vítej!

08.05.2010 22:50:00 | ta.cupka

Tady se omlouvám za chybu ve slově chorobná chybí o, ale už nevim, jak to opravit

08.05.2010 16:23:00 | PMU

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí