Něco mi chybí

Něco mi chybí

Anotace: No mělo by to být něco jako myšlenky sebevraha.

Nejsou to peníze,
které jsem nikdy neměla.
Není to bota,
kterou jsem ztratila.
Není to práce,
kterou jsem nedostala.
Nejsou to rodiče,
které jsem přežila.
Není to dědeček,
kterého jsem nepoznala.

Možná je to vzdělání,
které jsem nikdy nechtěla.
Možná je to poznání,
po kterém jsem netoužila.
Možná je to dítě,
které nemám.
Možná je to
to, na co čekám.

Není to vzdělání, není to věda,
není to poznání ani potřeba.
Není to krása, moc či osoba.
Nejsem to já, co je potřeba.

Něco mi chybí,
chybí tak moc...
Myslím na to den celý
i celou noc.

Není to život,
žiji a nudí mě.
Nudí mě moc.
Možná je to smrt!
Moje smrt...

Smrt to kouzelné slovo,
vzrušující, mocné...ticho.
Je slyšet mnohá srdce bít.
je slyšet každou kapku téct.
Kapku krve...

Krev je vidět, slyšet, cítit.
Při vraždě, při konci, při smrti.
Smrt je má, má jediná
touha...
Autor Patrisha, 08.05.2010
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: aniger, Házté, Bolemíra Nebeská, ta.cupka, Patrik Mališ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Literu .... Tvoje verše - to je síla ...

09.05.2010 21:46:00 | Házté

Vítej!Souhlas s Patrikem..velice slušné dílo;)

08.05.2010 19:45:00 | ta.cupka

moc děkuju, vážím si toho :)

08.05.2010 18:30:00 | Patrisha

Moc pěkně citlivě napsané!Ach,líbilo se mi to.Vítej na Literu.cz!:o)

08.05.2010 17:10:00 | Patrik Mališ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí