Schizofrení

Schizofrení

Anotace: . . .

Jsem sám...
Asi to mým osudem je.
postrádám...
Úsměv co duši zahřeje.
Neznám...
Co při životě udržuje?

Trápení...
Když se mi vysmíváš.
Zavržení...
Lásku ve mě pohřbíváš.
Usmrcení...
Co při tom prožíváš?

Tvá zrada...
Slib co neměl jsi mi dát.
Zahrada...
Už nemám chuť opět vstát.
Porada...
Nedávat ti svou bolest znát?

Konec sil...
Posíláš mne k čertu zas.
Pochopil...
Rozdělení našich tras.
Utopil...
Co za kapky to z mých řas?

Už dost...
Nenávidět sebe mne nutíš.
Až na kost...
Ohlodat mé maso musíš.
Most...
Skokem se mnou nyní hřešíš?

Neodlučitelní...
Ty a já jsme jedno tělo.
Schizofrení...
Vše z nás obou zemřelo.
Pohřbení...
Jediné jméno na náhrobku utkvělo?

Já byl...
Nebo jsi to vše byl ty.
Znásilnil...
Duši čistou z nahoty.
Dokončil...
Cestu své vlastní samoty?

Bez života...
Ležím tady zcela sám.
Nahota...
Tělo bez dvou duší mám.
Samota...
To znám! To znám?
Autor RešHeNúnHe, 10.05.2010
Přečteno 450x
Tipy 3
Poslední tipující: Mareritt, pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí