Víla

Víla

Anotace: docel\ by mne zajímalo jak se vám to líbí :)

Blízko lesa byla skála
Jedna krásna víla tam na piano hrála
Chodil jsem se na ni dívat
Písničky sni zpívat

Každou noc sedávala ve vysoké trávě
A tázavě koukala na mne
Vlasy ji při to ve větru vály
měsíční paprsky na její tvář dopadaly

Každá noc byla pro mne snem
Napsaným před úsvitem
Každý okamžik bez ni byl zbytečný
A v mém srdci netečný

Jedné noci však už nepřišla,
Poslal jsem pro ni anděla
Aby na mne nikdy nezapomněla…
Autor Alexej, 10.05.2010
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: mida, 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,pěkný.

11.05.2010 00:27:00 | Treman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí