Odlétám..

Odlétám..

Anotace: .. nevím kam

Odlétám, nevím kam
mám ohon komety
proč pak zas utíkám
krátery posetý

na tvářích, na těle
na rtech i na očích
díry ty zardělé
nikde se nekončí

největší na srdci
zeje v něm prázdnotou
odtud pryč vanoucí
dým s těla nahotou

dojímá hvězdy jen
k pláči i pobreku
k nevíře pokořen
přinucen k pokleku

do salto mortale
v předklonu vrávorám
od rány po skále
přibyl mi další šrám

vesmírem létají
šutry a kamení
taky já.. nevzdají
let jenom praštení
Autor Petbab, 11.05.2010
Přečteno 261x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Elza511, zelená víla, labuť, enigman, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenechá v klidu večný nepokoj...ST

15.05.2010 08:45:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí