Duše šrotu

Duše šrotu

Anotace: !

Sbírka: Eternit

Světlo mnou neproniká
a tma se ve mě ztrácí
Bolest od duše mi utíká
a radost je jako klaun co mlčí

Srdce chladné jako kámen
a duši obklopenou šrotem
Řvu, asi čeká mě amen
nestačím silou ani dechem

Chtěl bych hvězdy z tvých očí
a světlo z tvého nitra
Neumím lítat proto skočím
Nestačí skákat, musím lítat
Autor PMU, 11.05.2010
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí