tam v lese

tam v lese

Anotace: mám sám ze sebe strach

Za plotem
v hlubinách temných lesů
je malý sklípek plný běsů
když ani já se nesměju
přicházím k němu zakleju

chci volat
Ach bratři menetekel
volám Vás démoni pekel
přijďte mi prosím na pomoc
ať jenom Vám dnes patří noc !

HELE! našel
jsem čtyřlístek u plotu
a zase věřím v dobrotu
lidí a tolik Vám věřím
točím se zády k zamčeným dveřím

jdu domů
čtyřlístek ve své dlani mám
přines mi štestí zašeptám
a splň mi přání o kterém sním
ať už tam víckrát nemusím


a když, tak ať je mi přáno
čtyřlístek a veselejší ráno
Autor mida, 12.05.2010
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, Vanilková Ninja, Niky88, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám ty krásné lesní kouty, moc hezky jsi o nich napsala a čtyřlístek ti určitě přinese štěstí.))

17.05.2010 00:35:00 | carodejka

Čtyřlístek pro štěstí
v dlani
odežene neklidné spaní
vyčaruje lásky čas
přinese náruč plnou krás:)

12.05.2010 21:35:00 | CULIKATÁ

Tak snad Ti ten čtyřlístek
splní přání ...

12.05.2010 21:27:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí