Mívala jsem

Mívala jsem

Mívala jsem období,
kdy žárlivost žáry vzbouzela
kdy láskou jsem se svíjela
podezřením blouznila
….
je pryč.

Mívala jsem období,
kdy po společném útočišti jsem toužila
odkud ve vzájemné důvěře
jsme mohli se světem bojovat

je pryč.

Mívala jsem období,
kdy jsem naivně milovala

je pryč.
Autor Bolemíra Nebeská, 15.05.2010
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: mida, Kajaro, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí