O muži, který celý život mlčel

O muži, který celý život mlčel

Anotace: ..

Jako němý už se narodil,
možná chtěl tak i zemmřít,
mlčky městem vždy chodil
a nemusel se s nikým přít.

O čtvrtpravdách a pololžích,
o významu jsoucna lidí,
jemu stačilo, že slyšel smích,
jemu stačilo, že vidí.

On měl rád a miloval
jeho svět ze svého úhlu pohledu
neříkal pravdu, nelhal,
nechápal, jak lze žít bez ohledů.

On nechtěl nikdy ublížit,
ne slovy, ne činy, tak prostě mlčel,
jenže není možné ponížit
své city na myšlenky
a názory na grimasy..

On nikdy nemluvil, a pak se divil, že je všechno jinak..
Autor little.punkie, 15.05.2010
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, JohnyD., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí