Svíčky tiše hasnou

Svíčky tiše hasnou

Anotace: ...

Svíčky tiše hasnou
jako láska v srdci mém.
Nevím už ani co láska.
Je to bolest nebo krása?

Svíčky tiše hasnou
a nastává tma.
Všude ticho,
všude chlad.
Co je to za můj nový hrad?

Kde jsem se to ocitla,
kde to asi jsem?
Není tu světlo,
Samý stín
a sem tam mlha.

Cítím se tu dobře?
Ani nevím...
Je tu klid
věčné ticho..
Je to hrad?
Nebo temné peklo?

Žádná okna tu však nejsou,
jen velký prostor kolem mě,
zdi ani dveře žádný
jen stolek malý
s vyhořelou svíčkou....

Svíčky tiše hasnou
a nastává věčná tma
Svíčky tiše zhasly
jako moje city
Svíčky tiše zhasly
a nastala věčná tma....
Autor Klira_VK, 15.05.2010
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabrielle, dark evelyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí