Saténové povlečení, na něm skrny od krve

Saténové povlečení, na něm skrny od krve

Anotace: O tak trochu jiné lásce.......................................................................................................................................................................................................................................

Saténové povlečení, na něm skrny od krve
Lasko, snad už teď víš jaké to bylo poprvé

Sedím v šeru, a mezi rty svírám cigaretu
A jen pár flašek levného vína necháme tu

Z žil ti teče krev stejně jako z tvého klína
Lásko a už víš, že tohle byla laska trochu jiná

Do cigarety vpíjí se mi krev co na dlaních mám
Přišli jsme spolu a počítám s tím, že odejdu sám

Tvůj sladký křik mně řádně celou noc u srdce hřál
Když jsem si s tvým tělem i duši celou noc hrál

Semeno mísí se krví a kape na odřenou starou podlahu
Líbí se ti to? Zeptat se nemám dnes večer odvahu

No ja vím a ty teď už také, že láska někdy i bolí
Někdy tečou jen slzy a někdy krev cáká, kosti se drolí

Tak loučím se a pro příchozí budeš male překvapení
Když uvidí mladý život co kdysi byl a teď už není
Autor Isosthenes, 20.05.2010
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....ST !

20.05.2010 10:10:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí