Smutek

Smutek

Anotace: Srdce se málo kdy dohodne s rozumem.

V hlavně obrovský zmatek,
v srdci velký smutek,
rozum se brání snění,
ale srdce s ním za jedno není.

Smutek tíží mé myšlenky
a já je nedokáži napsat písmenky,
přál bych si je vyjádřit dotyky,
ale brání mi v tom mé pocity.

Slza mi stéká po tváři,
na kterou měsíc září,
hledím na oblohu plnou hvězd
a čekám na nějakou zvěst.
Autor HeavenlyWords, 21.05.2010
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: kleopatra.sedma, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad se nějaká brzy zjeví ;)

21.05.2010 23:49:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí