Samota ..........

Samota ..........

Anotace: ........

Samota tě pohltí
A city tvé rozdrtí
Ocitneš se na špici
Slza ztéká po líci

Vzpomínáš na lásku
Máš jednu otázku
Nevíš co teď dělat máš
Za oponou se ukrýváš

Vylez myško z dirky ven
Vidíš támhle roste len
Ocitáž se v rozpacích
Sny rozprostřené po pecích

Střípky naděje
Úlomky lásky
Vidíš čaroděje
A lnové klásky

Najednou konec
Téhle iluze
Zazvonil zvonec
Dej krídla medůze

Popust uzdu fantazie
To se potom lépe žije
Tvoje sny i noční můry
Změnili se v kousek šňůry

Ze šňůreček
Dlouhé lano
Mnoho teček
Prostě ANO

........
Autor beerushka, 22.05.2010
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí