Už se vzchop!

Už se vzchop!

Anotace: Další pesimistické verše ... omlouvám se za vulgaritu.

Řeknu vám kousek smutného příběhu
o tváři tak bledé, že zanikla ve sněhu
A jak stopy smogu, kruhy pod očima

Na hromadě netknutého jídla,
nechala ležet svoje křídla
Zůstat andělem byla by dřina

I když se nehýbe, mizí v dáli,
bojí se, že se zase spálí
Proto je raději chladná a kamenná

Život pokračuje beze změny,
vyčerpaná padá k zemi
A ví moc dobře, co to znamená

Nepřizná to, a tak křičí
"Já vás mám všechny v piči!"
O pomoci slyšet nechce

Touží mít ty iluze z minulých let,
mohla by je vybojovat zpět
Ale vzdává se příliš lehce...
Autor Mareritt, 23.05.2010
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, dark evelyn, Agniezka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta věta mi v mysli vyvstane tak často, že mě nenapadlo nic slušnějšího ;)

31.05.2010 20:47:00 | Mareritt

dobrá. snad by šla i bez té piče ae nějak zásadně mi to nevadí :-)

31.05.2010 19:42:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

děkuju, snad ji ve mně něco probudí... možná láska :)

30.05.2010 16:09:00 | Mareritt

přeji ti, abys měla sílu se vzchopit...

30.05.2010 15:58:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí