Lásko má

Lásko má

Anotace: Ano, vím, že název říká něco jiného, ale uvidíte.

Sbírka: Žalostná snění

Sladce se usměj,
lásko má,
a děj se co děj,
vyvaruj se všeho zla.

Zapiš si, lásko má,
za uši,
nedávej Pánu zla
svou duši.

Duše tvá křehká,
nevinná,
netěžká, lehká,
lásko má.

Za duši tvou dá
Pán Zla vše,
nedávej mu ji, lásko má,
nebo bude zle.

Duše tvá nevinná
dá Pánu Zla moc,
a poté, lásko má,
již nelze volat o pomoc.

Pán Zla
svrhne pak nebesa,
a poté, lásko má,
tvé srdce již nikdy nezaplesá.

Sladce se usměj,
lásko má,
a děj se co děj,
vyvaruj se všeho zla.

Nebo pak nastane doba zlá...

Autor Elie, 23.05.2010
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím tě pochválit, hezky jsi to napsal.

27.05.2010 22:33:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí