V plazme..

V plazme..

Anotace: .. sa ukryjem

V plazme sa ukryjem pred sivým slovom ´nie´
polnoc nech odbije na pravé poludnie
nikdy sa nezrieknem Slnka pred mohylou
ležať v nej by sa mi najmenej hodilo

vlhký chlad hrobky, to nie je nič pre toho
kto v prachu Zeme stôp zanechal nemnoho
letecký akrobat, vrhač hviezd, kaskadér
nebudem v zúfalstve skákať do čiernych dier

ani nič nenechám náhode napospas
poletím strmhlav tmou s rýchlosťou nadoraz
kým ju neprerazím, zábrany nemám, chcem
zvládnuť i nemožné, dopadnem zle, to viem

kocky sú hodené, už mi nič nebráni
hlavou nepokrúti len hrobár nestranný..
- ak takých niet, hm, nuž je mi to ľúto
no a Ty? máš zlosť na báseň takúto?
Autor Petbab, 25.05.2010
Přečteno 271x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, mademoiselle secret, hašlerka, Psavec, ta.cupka., labuť, Divoženka1, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč ty otazníky...proč chceš čtenáře vést..dej mu svobodu,bez otazníků,on si najde svou pravdu,cestu,souhls,nesouhlas..neveď ho
obsah dobrý,řemeslo též..ale ty otázky na konci,to trochu srážejí.

26.05.2010 12:28:00 | mademoiselle secret

Kdepak zlost,ba naopak!Myslím, že bys i tak nemusel dopadnout špatně,záleží na víře.

25.05.2010 12:18:00 | Treman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí