Neštěstí

Neštěstí

Anotace: Ať se všem vyhne!!

N E Š T Ě S T Í

Nosí svůj plášť stále velmi pyšně
a neví ani
jak chutná dívčím ústům višně

Chodí po lidech
místo po horách
a ví, že každý člověk
má z něho strach

Na někom sedí
jiného si nevšímá
je však moc lidí
co je stále má

Tak volám do skal
volám po lidech
pojďte se sejít
zničíme je naposled

Ať jenom štěstí a láska
mohou kvést
po lidech neštěstí
už nikdy nesmí lézt
Autor slamtron, 25.12.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I kdyby svět vyslechl, to co bys chtěl, nezměníš život bohužel...

25.12.2005 16:50:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí