Zdál jsi se mi

Zdál jsi se mi

Anotace: snad to není moc kýčovité..

Dnes v noci zdál jsi se mi,
můj otazníku za nedokončenou větou,
a stál jsi sám, sám mezi všemi,
a divil se, že růže kvetou,
tak jsi mi jednu rudou přinesl.

A byl to nejspíš nesmysl,
ale té růži cestou opadaly lístky,
a od trnů na rukou měl jsi bolístky,
kdo se tě prosil,
abys ji nosil?
Můžeš si za to sám.

A pak jsi zase zmizel v davu,
nebylo komu říci: "dík",
nebylo vidět tvou plavovlasou hlavu,
snad jsis na mou nevděčnost zvyk´.
Já vím, je pozdě..
Autor little.punkie, 26.05.2010
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, JohnyD., pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí