Tonu

Tonu

Anotace: ...mám ráda smutné básničky...navíc neumím psát veselé věcičky...

Jak tonoucí se stébla chytá,
tak já se chytám Tebe.
Však Tvá ruka uhybá
a Tvůj pohled zebe.

Lokám vodu špinavou
a plácám kole sebe.
Moje sny odplavou.
Můj mozek ví - zle je.

Srdce mé se brání.
Můj hlas ječí.
Tvá pomoc však není k mání.

Zmlkla jsem, má ústa mlčí.
Ticho léčí.
Ve vodě špinavé, plave tělo něčí.
Autor kuskus pruhovaná, 28.05.2010
Přečteno 257x
Tipy 17
Poslední tipující: vodnař, Alfie, labuť, Psavec, CORONATION, Květka Š., Sweet KiWi, WAYWARD, Agniezka, synanceia, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dej si vínko vyjdi do ulic
budeš spát jak mimko a přijde i kralevic

21.06.2010 13:33:00 | vodnař

sny se topí ve špíně,
pravdu najdeš ve víně,
trpělivost růže přináší,
třešnička na dortu bývá nejsladší ;-)

28.05.2010 08:00:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí